skip to Main Content

A FLOOR FOR EVERY SPACE

Het Zweedse designbedrijf Bolon loopt wereldwijd voorop als fabrikant van innovatieve vloerbedekking van geweven vinyl. Het tapijt is geweven met vinyl vezels en de rug is gesterkt met glasvezel versterkte vinyl vezel. Door het toepassen van verschillende structuren, dessins en kleuren handhaaft Bolon zich als een voorloper van het nieuwe tapijt op wereldniveau. Bolon is ook 100% recycleerbaar, u draagt dus met Bolon  uw steentje bij voor een beter milieu.

Voor het best mogelijke eindresultaat wordt het product volledig verlijmd op een geëgaliseerde ondervloer.

Bolon is zeer sterk, gemakkelijk in onderhoud en vrijwel overal toepasbaar.

Bezoek ook: bolon.com

BOLON STUDIO
ONTWERP UW EIGEN VLOER

Bolon Studio is een veelzijdig en hedendaags vloerenconcept. Door het maken van eigen selecties van verschillende vormen en kleuren ontstaan er ontwerpen die gebruikt kunnen worden in prachtige, uitgesproken designs.

De Bolon Studio collectie bestaat uit 6 vormen: Triangle, Deco, Wing, Planks, Scale en Hexagon. Afhankelijk van de gekozen kleur,vorm, legrichting en lichtinval, zullen de gekozen patronen je ruimte op een unieke manier presenteren.

VORMEN

De Studio- collectie bestaat uit 6 verschillende standaard vormen. Zelf een ontwerp maken? Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

NIEUWS

BOLON – passie voor vloeren

We verkennen nieuwe dimensies - door kunst, fashion en architectuur te combineren met geweven design.…

read more

MEER INFO EN CONTACT

Dalec bv

Dave Van De Velde
Tel.: +32 (0) 495 / 28.68.38
info@dalec.be