skip to Main Content

Bentzon - de perfecte keuze.

Het Deense Bentzon Carpets is Europees marktleider op het gebied van de productie van exclusief vlakgeweven tapijt. Bentzon combineert de ervaringvan het oude ambacht van weven met de technologie van de modernste weefgetouwen. Dat garandeert een continue productie en daardoor een constant kwaliteits niveau.

Vlakgeweven tapijt kent een grotere duurzaamheid dan getuft tapijt. Ook is er minder kans op afdrukken van meubilair of op het ontstaan van een zichtbaar loopvlak. Bovendien heeft het een geheel eigen uiterlijk. Het doet denken aan sisal- of kokostapijt, maar met de kwaliteit van hoogwaardig projecttapijt. Voor de productie wordt vooral gebruik gemaakt van zeer sterke en uitstekend te reinigen polyamide merkgarens . Er bestaat echter ook een vlakgeweven projectkwaliteit in wol. Alle kwaliteiten zijn standaard voorzien van een Teflon coating waardoor een goede reinigbaarheid is gegarandeerd.Bentzon tapijt is de laatste jaren toegepast in een groot aantal kantoorgebouwen, overheidsgebouwen, winkelketens en universiteiten in Nederland.

Bezoek ook : bentzon.dk

Projecten

Door een intense samenwerking met partners in heel Europa, zijn onze geweven tapijten zeer vaak aan het bedrijfsleven en instellingen verkocht, omdat deze professionele gebruikers, waarde hechten aan het exclusieve en slijtvast tapijt, die een zeer goed binnenklimaat bieden en gemakkelijk zijn in onderhoud.

Meer info zie : http://bentzon.dk/category/contract_carpets/

Residentieel

De tapijten van Bentzon zijn gemaakt in vele verschillende designs, die allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende tinten van het natuurlijk kleuren pallet. Zo zijn er veel verschillende structuren, patronen en kleuren om uit te kiezen.

Meer info zie : http://bentzon.dk/category/domestic/

Op aanvraag

Hoewel we meer dan twee miljoen vierkante meter per jaar produceren, hebben we te maken met een niche-productie. Onze productie is zo geautomatiseerd en flexibel, dat we direct de productie kunnen overschakelen, aangepast aan de vraag.

NIEUWS

Bentzon – ideaal voor op trappen

Bentzon geweven tapijt is ideaal voor op trappen, vooral de kwaliteit Beta met zijn cocos/sisal…

Lees meer

MEER INFO EN CONTACT

Dalec bvba

Dave Van De Velde
Tel.: +32 (0) 495 / 28.68.38
info@dalec.be