skip to Main Content

Feel free to be different

Met LEOXX heb je de vrijheid. De vrijheid om anders te zijn. Want LEOXX is een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren. Met een zeer uitgebreide en uitgebalanceerde collectie kwaliteitsvloeren, voor ruimtes met een extra dimensie.

Maar LEOXX biedt meer dan goede producten. We bieden onze expertise en adviseren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters op functioneel en esthetisch vlak. Voor vrijwel elk vraagstuk op vloerengebied hebben wij een passende en duurzame oplossing. Op die manier dragen wij bij aan een omgeving waar mensen zich prettig voelen.

Bezoek ook : Leoxx.nl

Color Books

Laat je inspireren door de Color Books van Leoxx, een begrip in de wereld van interieurarchitectuur.
Geen gewone collectie zachte vloerbedekkingen, maar een creatieve impressie van de vele combinatiemogelijkheden
van kleuren, structuren, patronen en materialen. Leverbaar als kamerbreed, karpet en in veel gevallen ook als tapijttegel.

Amtico – Signature

Signature is de vlaggenschipcollectie van Amtico. Met maar liefst 163 buitengewone designs waaronder 69 hout-, 43 steen- en 51 abstracte dessins die alle vrijheid bieden in het ontwerpen. Bij deze hoogwaardige vinyl vloeren staat design voorop. Signature is een verfijnde collectie met originele paletten, kenmerkende designs en verbluffende details. De planken hebben een dikte van 2,5 mm, een slijtvaste laag van 1,0 mm (PU) en een additionele Quintum Guard urethaan coating.

Signature vloeren zijn uitstekend toepasbaar in ruimtes die intensief worden gebruikt. De vinyl tegels en planken zijn slijtvast, vlekbestendig, eenvoudig te plaatsen en makkelijk in onderhoud. Als het gaat om duurzaamheid en een gezond binnenklimaat scoort Signature hoog: er worden alleen ftalaatvrije en biologisch weekmakers gebruikt. De vloeren zijn geproduceerd met 30% gerecyclede content en zijn 100% recyclebaar. De planken en tegels komen in verschillende formaten, met de optie van een geïntegreerde akoestische backing.

Meer info

FleXXeco

De FleXXeco serie is een prachtige tapijttegelcollectie van Econyl-garen met meer dan 500 mogelijkheden; een 100% gerecyclede én recyclebare vezel (polyamide 6.6). Zo houden we op onze manier de afvalberg zo klein mogelijk en gaan we voorzichtig om met natuurlijke grondstoffen.

Tegelen met LEOXX. Dat is met gemak een perfecte match maken.

Binnen de tapijttegelcollectie in de FleXXeco collectie of met onze harde loslegvloeren in wood, stone en textile uit de FleXX – LOSLEG collectie.

Door de systematische opbouw van deze modulaire vloerencollectie, laten de verschillende materialen, structuren, texturen, kleuren en afmetingen zich uitstekend met elkaar combineren.

Kortom: LEOXX geeft je met FleXX en FleXXeco alle vrijheid om unieke ruimtes te creëren.

NIEUWS

Architect@Work Kortrijk Xpo

UITNODIGING   Architect@work, het unieke totaalevenement voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers, vindt plaats op 21…

Lees meer

Architect @ Work 2021

ARCHITECT@WORK has always represented the most cutting-edge innovations in architecture, products and materials. We are…

Lees meer

Lieverdink Parketnavigator

CRËEER IN ENKELE STAPPEN DE VLOER VAN UW DROMEN Wilt u inspiratie opdoen en ontdekken…

Lees meer

MEER INFO EN CONTACT

Dalec bv

Dave Van De Velde
Tel.: +32 (0) 495 / 28.68.38
info@dalec.be