skip to Main Content

Muratto® is een van de meest vooraanstaande merken van natuurlijk oppervlaktedesign, met Portugese oorsprong.
Met een profiel dat zich onderscheidt door zijn dynamiek en innovatie, is het bedrijf in 2013 ontstaan, met als doel het aanbieden van oogverblindende bekledingsoplossingen. Muratto® is gericht op het bieden van een frisse wind in het ontwerp van coatings en wordt geleid door een visie die gericht is op duurzame groei, gebaseerd op vier belangrijke waarden: Natuurlijke Lifestyle, Design, Sharing en Interieurcomfort.

Meer dan ooit is duurzaamheid vandaag de dag een wereldwijde zorg, die in feite een enorme impact heeft op alle bedrijfssectoren.
Het is meer dan alleen maar belangrijk om tijdig actie te ondernemen om de huidige tekortkomingen van onze maatschappij in deze afdeling te corrigeren, om te werken aan een duurzamere wereld en om te voorkomen dat er problemen ontstaan door een gebrek aan menselijke gevoeligheid om een einde te maken aan schadelijke activiteiten op de planeet aarde.

Op deze manier heeft Muratto® als principe om in te grijpen in deze relevante kwestie en dit belang te ontwikkelen vanaf het begin van elk proces. Wanneer er aan een actie of product wordt gedacht, is de eerste zorg dat het hele creatieve proces begint op basis van een natuurlijke grondstof, wat het product milieuvriendelijke eigenschappen geeft voor de toekomstige gebruikers. Het behoud van een positieve houding in deze zaak is een belangrijk punt voor het Muratto® Team, dat toegewijd is aan het werken aan een meer duurzame wereld.

Nieuws

                      https://www.muratto.com/en/products

Meer info en contact

Dalec bv

Dave Van De Velde
Tel.: +32 (0) 495 / 28.68.38
info@dalec.be