Ga naar hoofdinhoud

GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN MET BAMBOE

De bamboe vloeren van MOSO zijn gemaakt van de gelijknamige reuzen bamboesoort. Hoewel de “MOSO” bamboe geen hout is maar een grassoort hebben de bamboe vloeren wel degelijk hardhout eigenschappen zoals een hoge duurzaamheid en hardheid. Echter in tegenstelling tot langzaam groeiend hardhout worden de bamboe vloeren gemaakt van de snelst groeiende grondstof ter wereld, met een groeisnelheid tot wel 1 meter per dag! In combinatie met de hoge vormstabiliteit (weinig werking) ontstaat de perfecte grondstof voor de creatie van MOSO bamboe vloeren. Na de oogst worden de stammen verwerkt in het productie proces tot bamboe vloeren van de grootste schoonheid.

Als de pionier in bamboe vloeren heeft MOSO zich kunnen ontwikkelen tot het A-merk in bamboe vloeren. Naast de hoogste kwaliteit, levert MOSO bamboe vloeren met een product garantie tot wel 30 jaar! Daarnaast biedt MOSO het breedste assortiment aan bamboe vloeren in de markt; met een enorme keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen is er altijd wel een bamboe vloer die aan uw wensen voldoet.

Bezoek ook: moso.eu

Moso bamboe platen, keukentabletten, balken en fineer.

Moso biedt een zeer breed assortiment bamboeplaten, bamboebalken, bamboekeukentabletten en bamboefineer in diverse afmetingen, dikten, kleuren en stijlen. Deze producten zijn wereldwijd toegepast in divere toepassingen, zoals wandbekleding, plafonds, deurframes, kozijen, deuren, trappen, meubilair en keukens.

Meer info zie https://www.moso.eu/nl/plaat-balk-fineer

Moso bamboe buitenproducten

Met de introductie van de Moso outoor collectie biedt Moso een daadwerkelijk ecologisch en duurzaam alternatief voor de steeds schaarser – en daardoor duurder – wordend tropisch hardhout voor buitentoepassingen. Dankzij een uniek, gepatenteerd proces is de Moso outdoor collectie qua hardheid, stabiliteit, brandveiligheid en duurzaamheid superieur aan de beste tropische hardhoutsoorten.

Meer info zie https://www.moso-bamboo.com/nl/bamboe-inspiratie/apartementen-de-drie-hofsteden/

Moso Unlimited Solutions

Naast het zeer brede assortiment bamboevloeren, platen, fineer en outdoor producten, is Moso in staat op maat gemaakte bamboe oplossingen te ontwikkelen voor industriële klanten met uitzonderlijk hoge eisen. Moso heeft inmiddels unieke bamboe oplossingen ontwikkeld voor zeer verschillende industrieën zoals meubel-, auto-, keuken-, bouw-, consumentengoederen-, elektronica- en computerindustrie.

Meer info zie https://www.moso.eu/nl/unlimited-solutions

Moso bamboo x-treme® gevelbekleding

MOSO® Bamboo X-treme® Gevelbekleding bestaat uit massieve bamboeplanken gemaakt van gecomprimeerde en op 200°C thermisch gemodificeerde bamboevezels. Dankzij dit unieke gepatenteerde proces behaalt MOSO® Bamboo X-treme® de hoogste duurzaamheidsklasse conform relevante EU normen, en neemt de stabiliteit en de hardheid sterk toe (zie hieronder). Daarnaast bereikt dit product – in tegenstelling tot andere houtproducten – een hoge brandveiligheidsklasse (B-s1-d0 conform EN 13501-1) zonder impregnatie met dure en milieuvervuilende brandvertragers.

Meer info zie https://www.moso.eu/nl/unlimited-solutions

NIEUWS

MOSO op Architect @ Work in Brussel

29 & 30 mei 2024, sta ik samen met MOSO op Architect @ Work in…

Lees meer

Moso X-treme in Westende

Bekijk deze mooie realisatie met Moso X-treme outdoor aan het strand van Westende.

Lees meer

Bezoek MOSO op Architect@work Kortrijk

Kom de stand van MOSO bezoeken op Architect@work 11 en 12 mei in Kortrijk Expo…

Lees meer

MEER INFO EN CONTACT

Dalec bv

Dave Van De Velde
Tel.: +32 (0) 495 / 28.68.38
info@dalec.be