Ga naar hoofdinhoud

Caracterr - excellente gietvloeren

Een woning of gebouw is meer dan een dak boven je hoofd. Je wilt je leef- of werkomgeving een eigen identiteit – een karakter – geven. Een vloer is sfeerbepalend, zeker een gietvloer van Caracterr. Maakbaar in tal van trendy kleuren, vlak of ruw, met of zonder decoraties; de mogelijkheden voor een persoonlijke styling zijn ongekend. Met Caracterr zet u een ruimte naar uw hand. De gietvloeren worden ambachtelijk aangebracht, zijn naadloos en bieden 5 jaar garantie. Zij hebben een duurzame kwaliteit: het vermogen om een ruimte op te tillen en te laten excelleren.

AMBACHTELIJK PROCES

Een gietvloer is geen kant-en-klaar product, zeker niet een gietvloer van Caracterr. Hij wordt ter plekke ‘gevormd en gemaakt’. De stappen in dat ambachtelijke proces hebben wij duidelijk gedefinieerd. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij begrijpen dat u uit overtuiging gekozen heeft voor een vloerbedekking die naadloos en strak afgewerkt ruimtes – en daarmee mensen – met elkaar verbindt.

Ons ultieme doel is om in de praktijk uw verwachtingen te overtreffen. Caracterr werkt uitsluitend met professionele partners en ervaren vaklieden die met zorg en toewijding uw gietvloer aanbrengen, zodat hij een fundament van welbehagen wordt en blijft.

NIEUWS

MEER INFO EN CONTACT

Dalec bv

Dave Van De Velde
Tel.: +32 (0) 495 / 28.68.38
info@dalec.be