Ga naar hoofdinhoud

Maak het uzelf gemakkelijk met de CleanGuard-technologie

NO STAINS
NO WORRIES

De CleanGuard-technologie by Dickson is een beschermende vernis die direct geïntegreerd is in onze geweven vinylvloeren. We zijn er trots op dat wij deze innovatie als eerste exclusief op de markt brengen. 

Dankzij CleanGuard zijn onze geweven vloeren bestand tegen vlekken, vuil en verontreiniging want de vernislaag voorkomt dat het vuil doordringt tot in het oppervlak. Die beschermingslaag verlengt dus de levensduur van de geweven vloerbedekking en houdt ze tegelijk schoon.

De CleanGuard-vernislaag vormt een echte barrière tegen alle mogelijke vervuiling van buitenaf. Ze maakt de vloer slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Het maakt van Dickson Woven Flooring de eerste keus voor alle publieke ruimtes.

De vernislaag is beschikbaar voor de hele collectie: een ultratransparante coating die visueel niets verandert aan  de vloerbedekking.

Bekijk hier de video

Bekijk hier een nieuwe video om het verschil te zien tussen een geweven vinylvloer met en zonder vernis. 

VLOT ONDERHOUD VOOR ELKE VLEK

Geweven vloeren van Dickson zijn vlot te onderhouden met een eenvoudige stofzuiger, een borstel en warm water.
Ze zijn niet onderhevig aan bederf, ongevoelig voor bacteriën en huisstofmijt, en schimmelwerend. En is zo mee verantwoordelijk voor de hygiënische kwaliteit van alle ruimtes.